Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

perjantai 31. elokuuta 2012

Ajaxille kova lohko

Jalkapallon Mestareiden liiga (siis Champions League) alkaa taas ja tämä tarkoittaa sitä, että syksyn, talven ja kevään aikana saamme taas viettää useita mukavia hetkiä laadukkaan eurooppalaisen jalkapallon parissa.

Tälle kaudelle suomalaisten (tai ainakin Varsinais-Suomalaisten) huomio kiinnttyy varmasti aika voimakkaasti Ajaxiin, sillä pelaahan siellä TPS-kasvatti Niklas Moisander, jonka debyytti Ajax-paidassa muuten oli kohtalaisen upea. Eilen suoritetussa lohkoarvonnassa Ajaxille ei välttämättä onni hymyillyt, sillä se saa alkulohkossaan vastaansa Real Madridin, Manchester Cityn ja Dortmundin. Jatkoon pääsy ei siis tule olemaan helppoa, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Viime kauden mestari Chelsea pääsi vähän helpommalla ja uskon vahvasti, että se myös menee jatkoon. Veikkaisin, että A-lohkosta jatkoon menevät Porto ja PSG, B-lohkosta Arsenal ja Schalke, C-lohkosta Milan ja Zenit, D-lohkosta Real Madrid ja Ajax, E-lohkosta Chelsea ja Juventus, F-lohkosta Bayern ja Valencia, G-lohkosta Barcelona ja Spartka sekä H-lohkosta ManU ja Braga.

Joulukuussa sitten nähdään, kuinka oikeassa olin. Mukavia hetkiä upean jalkapallon parissa ja enköhän minäkin yhden pelin taas paikan päällä näe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti