Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

perjantai 24. elokuuta 2012

Järppä veikkaa

Kotimainen jalkapalloliiga on tällä kaudella ollut todella mielenkiintoinen ja TPS:n keskiviikkoisen murskavoiton jälkeen astelmat liigan kärkipaikoilla ovat todella jännittävät! Turkulaisjoukkueet Inter ja TPS vetävät muuta joukkoa perässään ja parhaimmissa mitaliasetelmissa ovat HJK ja IFK Mariehamn. Oma sanansa saattaa olla sanottavana vielä MyPalla ja ehkä VPS:lla ja Hongallakin.

Viikonloppuna on taas luvassa kuusi ottelua ja seuraavassa pelien kertoimet Nordic Betillä ja niiden perässä minun veikkaukseni otteluista:

La 25.8.

Haka - Lahti 2,30 - 3,35 - 2,95  --> 2

Su 26.8.

HJK - IFK Mariehamn 1,47 - 4,20 - 6,50  --> X
KuPS - JJK 1,90 - 3,60 - 3,75  --> 2
MyPa - TPS 2,70 - 3,30 - 2,50  --> 2
Inter - Jaro 1,37 - 4,60 - 8,00  -->1

Ma 27.8.

Honka - VPS 1,85 - 3,40 - 4,25  --> 1

Huhhuh, tulipa siinä kerrointa kerrakseen eli 294,40!

- Hakahan vaihtoi keskiviikkoisen murskatappion jälkeen valmentajaa ja vaikka se onkin kotikentällään tällä kaudella pystynyt pelaamaan hyviä pelejä, en jaksa uskoa, että se saa rivejään vielä tähän otteluun mennessä kasaan. Lahti tulee ja vie.
- HJK ei ole tällä(kään) kaudella hävinnyt muovillaan, eikä IFK puolestaan ole pystynyt yhteenkään voittoon tämän kauden muovipeleissään. Tämä luo ottelulle määrätyt asetelmat ja kun HJK:lla on kaiken lisäksi allaan Eurocup-ottelumatka, niin tässä tilanteessa tasapeli vaikuttaa aika hyvältä vaihtoehdolta. IFK:n kerroin tosin houkuttelee, mutta muovilla kun pelataan...
- JJK:lla on Kuopiossa ehkä hieman liian iso kerroin ja siksi tässä tasaisessa parissa menen JJK:n puolelle.
- MyPa on ollut kauden totaalinen yllättäjä, mutta TPS tuntuu tällä hetkellä olevan sellaisessa vedossa, että luotan tahdin jatkuvan Saviniemen uudesta muovista huolimatta vahvana. Vähän siihen suuntaan on näköjään uskonut kertoimien asettajakin.
- Vaikka Jaro piinasi Tepsiä viime sunnuntaina oikein kunnolla, en usko sen pystyvät uhkaamaan Interiä. Vielä Paavo Nurmen stadionilla Jaro siihen pystyi, mutta en usko, että pystyy enää Kupittaalla. Jaro pelaa parempaa jalkapalloa, mitä sarjasijoitus osoittaa.
- Hongan ja Vepsun pelissä haetaan selkeästi asetelmia mahdolliseen mitalitaisteluun. Hongalla on kotikenttäetu ja sen se myös käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti