Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Robert Plant tuli, näytti ja voitti

Noihin kolmeen otsikon sanaan on helppo paketoida Robert Plantin eilinen esiintyminen Pori Jazzeilla. Olen jo pitkän aikaa kuunnellut mielenkiinnolla Plantin nykyisen yhtyeen The Sensational Space Shiftersin musiikkia ja bändin viimeisin levy 'lullaby and...THE CEASELESS ROAR' on suorastaan erinomainen julkaisu. Ja onneksi eilisen keikan aikana kuultiin mm. cd:n parhaat palat Rainbow ja Little Maggie.


En lähde tässä sen enempää keikkaa arvioimaan, sillä kokonasuutena se oli loistava. 50 vuotta Pori Jazzeja on takana ja meikäläiselläkin niitä on plakkarissa melkoinen joukko, mutta kyllä tuo eilinen keikka on SE KEIKKA! Loistavia bändejä ja esiintyjiä olen vuosien varrella Porissa nähnyt ja loistavien bändien ja esiintyjien kanssa olen siellä työskennellyt, mutta kyllä Plant bändeineen veti kaikki pisteet himaan. Keikka oli hyvä sekoitus nykybändiä ja vanhaa Zeppeliniä hieman uusina ja toimivina sovituksina. Trampled Under Foot aloitusraitana löi heti alkajaisiksi kaikilta jalat alta. Sen jälkeen mentiin ja mentiin lujaa.

Kaikkien aikojen keikoissani tämä nousee sinne aivan kirkkaimpaan kärkeen. Toki se ei tietenkään syrjäytä ykkössijalta Led Zeppelinin O2:n konserttia vuodelta 2007. Sen parempaa rokkikonserttia en ole koskaan nähnyt, enkä varmasti tule koskaan näkemäänkään. Tuo keikka muuten tänään kokonaisuudessaan Yleltä.


Tässä vielä eilisen keikan settilista:

Trampled Under Foot - Turn It Up - Black Dog - The Wanton Song - Spoonful - The Rain Song - No Place to Go / Dazed and Confused - Little Maggie - The Lemon Song - I Just Want to Make Love to You / Whole Lotta Love / Mona - Rock and Roll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti