Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

torstai 19. maaliskuuta 2015

Jukka Lehtovaara ja Inter valmiina kauteen

Kotimaisen Jalkapalloliigan alkuun on aikaa vielä 24 päivää. Turussa asetelmat uuteen kauteen ovat hiemat erilaiset kuin aikaisemmin. Inter on aino turkulainen joukkue liigassa TPS:n pudottua viime kauden päätteeksi Ykköseen. Lisäksi turkulaista väriä on Kakkosessa, kun viime kaudella omassa lohkossaan kakkoseksi sijoittunut ÅIFK aloittaa kautensa nyt Interin yhteistyöseurana.

Inter julkisti tänään kaksi uutta pelaaja sopimusta ja näiden sopimusten myötä joukkue on koossa tulevaa kautta ajatellen. Tulevalla kaudella Interin paidan pukevat päälleen Belgian liigan Liersestä siirtyvä toppari Eric Matoukou (31) ja Kreikan Kerkyraa (30) viimeksi edustanut vasen laitapakki Petros Kanakoudis. Molempien sopimukset ovat yksivuotiset, jonka lisäksi Matoukoun sopimuksessa on optio toisesta vuodesta.

Alkava kausi tulee olemaan mielenkiintoinen silläkin tapaa, että Inter on muuttanut pelitapaansa nopeammaksi ja eteenpäin menevämmäksi.

- Pelimme oli aikaisemmin aika helposti ennakoitavaa ja hyökkäykset kulkivat pitkälti Sirbiladzea tavoitellen. Nyt meillä on joukkueessa erilaisia pelaajia ja tästä syystä pystymme hyökkäämään eri tavalla kuin aikaisemmin, summaa asian Interin valmentaja Job Dragstma.

Uusi mielenkiintoinen nimi joukkueessa on tietysti myös naapuriseura TPS:sta siirtynyt Jukka Lehtovaara,


jonka haastattelu löytyy tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti