Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Viikonlopun "vinkit" ja mahdollisuus voittaa rahaa

Tässä taas perinteiset "vinkit" viikonlopun kotimaiselle liigakierrokselle, mutta ennen niitä muistutus siitä, miten voit voittaa 50 euroa rahaa:

Voit voittaa 50 euroa pelirahaa Gutsille, jos veikkaat oikein, kuka tekee TPS:n tämän kauden ensimmäisen maalin toimimalla seuraavasti: käy avaamassa itsellesi tili Gutsille ja käy sen jälkeen laittamassa veikkauksesi tänne. Oikein veikanneiden kesken arvotaan siis 50 euroa pelirahaa.

Mutta nyt niitä "vinkkejä:"

HJK - TPS:

Valitettavasti tämä kohde taitaa olla viikonlopun varmin kohde. Vaikka HJK:n peli on lievästi yskähdellyt, en jaksa uskoa, että TPS pystyisi  Helsingin muovilla Klubia ahdistelemaan. TPS:lla on kaiken lisäksi siis maalitilikin tämän kauden osalta avaamatta kolmen 0-1 -tappion jäljiltä. TPS:n pelissä on paljon hyvää ja ihan rehellisesti sanottuna, se olisi ansainnut kauden aikaisemmista otteluista muutaman pisteen. IFK Mariehamnia vastaa jopa kolmekin. Tähän siis ykkönen ja tähän Guts tarjoaa kerrointa 1,21.

Honka - Inter:

Jälleen kohde, jota on äärettömän vaikea ennakoida. Sen huomaa myös kertoimissa, sillä molempien voittokerroin on Gutsilla 2,56. Hongalla alla hieno tasapeli HJK:n vieraana ja Interillä tappio Rovaniemeltä. Inter ehkä sittenkin kaipaa Mika Ojalaa ja Hongalla näyttää tällä hetkellä peli maistuvan sen verran mukavasti, että tarjoan tähän ykköstä.

IFK Mariehamn - Jaro:

IFK menetti viikolla 3 pistettä lisenssisotkujen vuoksi (vai menettikö sittenkään?), mutta en usko, että se olisi häirinnyt hyvässä vauhdissa olevia saarelaisia ja IFK:n vakuuttava tahti jatkuu. Jaro ei kuitenkaan ole helppo nakki. Siitä osoituksena hieno kotivoitto FC Lahdesta, eikä IFK nyt niin suuresti vakuuttanut Turussa Tepsiä vastaan. Ykkösellä  joka tapauksessa mennään ja Gutsin kerroin 1,62.

KuPS - Lahti:

Kuopiossa on luvassa varmasti mielenkiintoinen kamppailu. KuPSin ja Esa Pekosen tiet erkanivat viikolla ja poislähtöön johtaneet syyt olivat yksinkertaisesti kuvottavat. On suorastaan käsittämätöntä, että maailmasta löytyy ihmisiä, jotka lähtevät häiriköimään katsomossa istuvia valmentajan perheen jäseniä! Anteeksiantamatonta ja olisikin aivan oikein, jos kyseinen henkilö/kyseiset henkilöt saataisiin kiinni ja heille asetettaisiin elinikäinen kielto päästä seuraamaan otteluita paikan päälle. Mutta itse peliin. Lahti ei varmasti toista peliä peräkkäin häviä, vaikka Kuopion muovi onkin vierasjoukkueille paha paikka. Kaiken kohun keskellä pisteet matkaavat Lahteen kertoimella 2,06.

RoPS - MyPa:

RoPS osoitti vaarallisuutensa keskiviikkona kukistaessaan Interin Petteri Pennasen maalilla 1-0. MyPa puolestaan joutui tyytymään tasapeliin VPS:n kanssa, joten näillä perusteilla RoPS lähtee otteluun suosikkina. Tämä onkin hyvä kohde lähteä hakemaan kerrointa viikonlopun ainoalla tasurilla, joten laitetaan tähän risti kertoimella 3,20.

Jos tällaisen rivin tekee ja se jopa osuu kohdalleen, nousevat rahat tilille kertoimella 33,08.

Ja muistakaa tuo veikkaus TPS:n kauden ensimmäisen maalin tekijästä. Lisää mahdollisuuksia voittaa pelirahaa tulee kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti