Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Taas se alkaa!

Kotimainen jalkapallokausi starttaa jälleen, itse asiassa jo tunnin kuluttua tämä tekstin kirjoittamisesta. Koska ensimmäiset pelit ovat niin lähellä, en tällä kertaa syvenny mihinkään kauden alkamisdiibadaabaan. Totean vaan, että se vihdoinkin alkaa ja odotukset kautta ajatelleen ovat melko sekavat.

Omalta kohdaltani lähden kauteen poikkeuksellisessa tilanteessa, sillä tänä kesänä Auran Aalloilta ei kuulla selostuksia TPS:n vierasotteluista, niinkuin ei muistakaan liigaotteluista, joten keskityn tämän hetkisen tilanteen mukaan vain tekemään radioon edellisvuosien tapaan perjantaisen Jalkapallon Viikkokatsauksen ja kuuluttamaan TPS:n kotiottelut paikan päällä. Tämä mahdollistaa nyt ainakin sen, että pääsen tämän kauden aikana paikan päälle myös Interin peleihin, sillä viime kausina niiden seuraaminen on jäänyt minimiin. Kesän aikana saattaa asioissa tapahtua muutoksia. Sen aika näyttää, mutta tämä on ainakin tilanne tänään.

Kausi siis alkaa tänään ja luvassa on kolme muovilla pelattavaa ottelua, kun Rovaniemellä kohtaavat RoPS ja VPS, Kouvolassa MyPa ja Honka sekä Helsingissä HJK ja Jaro. TPS aloittaa kautensa viikon kuluttua lauantaina Honkaa vastaan ja Inter matkustaa viikon päästä sunnuntaina Jaron vieraaksi.

Tämän illan peleihin mielenkiintoisia ja parempia kertoimia antaa Guts:

RoPS - VPS 2,28 - 3,20 - 3,00
MyPa - Honka 2,12 - 3,20 - 3,35
HJK - Jaro 1,28 - 5,40 - 8,80

Omakse rivikseni voisin laittaa 2 - 1 - 1, jolloin kertoimeksi tulisi 8,14. Kokeilkaa ihmeessä.

Tällä mennään ja ensi viikolla lisää jalkapallosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti