Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Joko TPS:n maalitili aukeaa

Kotimaisen jalkapalloliigan kolmas kierros otti varaslähdön eilen, kun HJK ja Honka tasasivat pisteet Töölön muovilla. Tänään liiga jatkuu jälleen viidellä mielenkiintoisella ottelulla. Yksi illan kysmyksistä ob varmasti, pystyykö TPS avaamaan maalitilinsä kauden kolmannessa ottelussaan ja kuka sen maalin tekee. Tästä aiheesta lisää tämän tekstin lopussa. Seuraavassa kuitenkin tuttuun tapaan ennakointini illan otteluista Gutsin kertoimilla varustettuna:

Jaro - Lahti:

Jaro heitti edelliskierroksella melkoisen pommin, kun se murskasi Kuopiossa viime lauantaina KuPSin peräti 4-1. Lahti puolestaan voitti ehkä jopa hieman odotetusta kotonaan HJK:n. Lähtöasetelmat illan otteluun ovat siis mielenkiintoiset, Jaro sai aivan varmasti uutta voimaa voitostaan ja Lahti puolestaan uskoa omaan menestykseensä tällä kaudella. Melkoisen vaikea kohde siis, mutta uskaltaisin tarjota tähän otteluun tasapeliä kertoimella 3,20.

SJK - KuPS:

Seinäjokiset pääsevät tänään kahden vierasottelun ja yhden pisteen jälkeen vihdoin avaamaan kautensa myös kotikentällään. Kuten jo edellä mainittiin KuPS rämpi edellisottelussa Jaroa vastaan ja SJK joutui antautumaan Turussa Interille maalein 1-2. Kotiyleisönsä siivittämänä ja KuPSin sekasortoa hyväksikäyttämällä SJK ottaa historiansa ensimmäisen voiton liigassa eli tähän ykkönen kertoimella 1,70.

TPS - IFK Mariehamn:

TPS on aloittanut kautensa kahdella 0-1 -tappiolla ja IFK puolestaan kahdella voitolla. TPS:n peli on kuitenkin ollut lupauksia antavaa, mutta suurimmat ongelmat ovat olleet maaalinteossa. Tilanteita kyllä saadaan aikaiseksi, mutta niiden viimeistely ontuu. IFK puolestaan on aloittanut kautensa odotetulla tavalla ja on selkeä ennakkosuosikki illan kamppailuun. Jos TPS saa maalitilinsä auki, sillä on mahdollisuutensa illalla, mutta kyllä tämä kohde valitettavasti "haisee" pahasti kakkoselta. IFK:n kerroin kuitenkin melko korkea eli 1,98. TPS:n 3,60.

MyPa - VPS:

MyPa lähtee illan ottelun sarjan piikkipaikalta, 3 ottelua ja seitsemän pistettä. Huonosti ei ole kauttaan aloittanut myöskään VPS. Kasassa on kuusi pistettä kolmesta ottelusta. Luvassa on aivan varmasti taisainen vääntö, mutta koska pelataan taas muovilla, on MyPalla pieni etu nurmikentän joukkuetta vastaan ja vaikka risti tähän kohteeseen houkuttelisi (3,15) mennään kuitenkin ykkösellä ja kertoimella 2,30.

RoPS - Inter:

RoPSin kausi on lähtenyt liikkeelle lievästi mollivoittoisesta ja Inteer puolestaan on aloittanut jokseenkin odotetulla tavalla. RoPSin kaksi aikaisempaa kotiottelua toi saldoksi yhden pisteen, mutta tänään tuo saldo ei nouse. Inter pelaa ilman Mika Ojalaakin hyvää jalkapalloa. Tasainen peli on joka tapauksessa luvassaa. Sen huomaa kertoimistakin, sillä RoPSin kerroin on 2,50 ja Interin 2,72. Rohkeasti uskon kuitenkin Interiin ja tähän siis kakkonen.

Jos nämä pohdinnat menevät kohdalleen on luvassa pottia 67,38 kertoimella.

Ja sitten vielä tuohon alussa mainittuun TPS:n kauden ensimmäiseen maaliin. Voit voittaa 50 euroa pelirahaa Gutsille, jos veikkaat oikein, kuka tekee TPS:n tämän kauden ensimmäisen maalin. Toimi seuraavasti:

Käy avaamassa itsellesi tili Gutsille ja käy sen jälkeen laittamassa veikkauksesi Järpän Blogin sivulle facebookissa. Oikein veikanneiden kesken arvotaan siis 50 euroa pelirahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti