Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kupittaa sulaa pelikuntoon - vai sulaako?

Nyt kun olen saanut jätettyä ensin jääkiekko- ja sitten lentopallokauden taakseni, on aika keskittyä lauantaina alkavaan jalkapallokauteen. Tänään on Helsingissä luvassa taas perinteinen liigakauden avausinfo ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä suurimmaksi ennakkosuosikiksi tuossa tilaisuudessa nostetaan HJK. Suurimmaksi haastajaksi veikkaisin TPS:aa. Muista en lähde vielä tässä vaiheessa sanomaan mitään. Odotellaan nyt ensin, mitä tuolla avaustilaisuudessa kuulen. Spekulaatiot tulevasta kaudesta jäävät siis hieman myöhäisempään tällä viikolla.

Yksi suuri kysymys tällä hetkellä on täällä Turun seudulla se, että pystytäänkö Kupittalla pelaamaan lauantaina. Viime viikon lopulla tulleet viestit stadionin suunnalta ainakin olivat sitä vastaan ja kun viikonloppukin toi mukanaan lisää lunta ja yöpakkaset eivät ota hellittääkseen, niin aika huonolta näyttää tuon avauksen suhteen. Lauantaina siis TPS:n pitäisi kohdata Honka ja maanantaina puolestaan vuorossa pitäisi olla  ottelu Inter - HJK. Toisaalta jos on uskominen eiliseen Urheiluruutuun, niin Klubin ei maanantaina tarvitse Turkuun matkustaa, sillä eihän Inter pelaa edes koko liigassa, ainakin jos on uskominen alla olleeseen Urheiluruudun kuvaan.


Tekevälle sattuu, mutta ehkei nyt ihan valtakunnan verossa sentään pitäisi päästä tuollaista tapahtumaan.

Melkoisia ihmeitä pitää siis kuitenkin tapahtua, jos Kupittaa saadaan lauantaiksi pelattavaan kuntoon. Tosin noita ihmeitä on ennenkin tapahtunut, joten jääkäämme mielenkiinnolla odottamaan, pelataanko lauantaina ( ja maanantaina) vai ei? Kauden ennakkotunnelmia vielä tällä viikolla hieman lähempänä kauden alkamista. Siihen asti, mukavaa lumen sulamisen odotusta.

2 kommenttia:

  1. Ei tämäkään mennyt yleltä ehkä ihan nappiin. Sattui päivä tai pari ennen Inter-kömmähdystä.

    http://i7.aijaa.com/b/00270/12045198.jpg

    VastaaPoista
  2. Joo, huomasin tuon myös juuri hetki sitten. Ylellä kulkee!!!

    VastaaPoista