Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

maanantai 17. syyskuuta 2012

Järppä veikkaa ja pohtii illan paikallista

Jos voi veikkaaminen joskus mennä pieleen, niin viikonlopun Jalkapalloliigan otteluissa ammuin pahasti metsään, sillä yhdessäkään kohteessa en löytänyt oikeaa merkkiä. Jos olisin osannut laittaa merkit  kohdalleen, niin kertoimeksi Nordic Betillä olisi tullut upea 518,47.

Tälläkään kertaa tuskin kaikki veikkaukseni osuvat kohdalleen, mutta kokeillaan nyt kuitenkin jotain veikata. Ja veikkaukseni perässä kertoimet ovat taas tuttuun tapaan Nordic Betiltä:

Ma 17.9.

MyPa - HJK  X / 3,60 - 3,40 - 2,00
Jaro - KuPS  1 / 2,60 - 3,30 - 2,60
Inter - TPS  X / 2,40 - 3,45 - 2,75

Ti 18.9.

JJK - VPS  1 / 2,25 - 3,50 - 2,95
IFK Mhamn - Honka  1 / 2,20 - 3,40 - 3,10

- MyPa saa Pekka Sihvolan takaisin kokoonpanoon. Viimeksi se joutui kotonaan tyytymään maalittomaan tasapeliin Interin kanssa ja HJK puolestaan jäi niinikään ilman maaleja Jaroa vastaan. Tänään ehkä niitä maaleja tulee. MyPa janoaa vielä mitaleilla ja HJK:lla on varmasti paljon hampaankolossa Jaro-kompurointinsa jälkeen. Risti on aika "turvallinen" merkki tähän otteluun.

- Jaro osoitti HJK:a vastaan, että se ei ole sarja-asemansa mukainen joukkue ja se ei helpolla suostu lähtemään sarjaporrasta alemmas. Jonkun täytyisi kuitenkin tehdä ne tärkeät maalit. Pelillisesti Jaro on kuopiolaisia edellä ja nyt jos koskaan niitä maaleja on synnyttävä. Usko vahvasti kotivoittoon eli 1.

- Turun paikallinen on aina mielenkiintoinen ja ennalta täysin arvaamaton. Kuka olisi edellisessä kohtaamisessa ensimmäisen puoliajan jälkeen uskonut, että peli kääntyy ja TPS veisi sen niinkin selvästi kuin viimeksi kävi. Inter on viimeksi voittanut derbyn toukokuussa 2009, mutta tilastot ovat tilastoja ja niihin ei kannata hirveästi tuijottaa. Tällä kertaa luvassa on varmasti tasaisempi vääntö kuin viimeksi ja taitaa paikallinen mennä taas tuttuun tasapeliin.

- JJK pelaa enää kunniasta ja romuttaa lopullisesti Vepsun mitalihaaveet. Ei sen enempää kuin ykkönen.

- IFK Mariehamn on "salakavalasti" tipahatanut sarjataulukossa neljänneksi ja saarelaiset janoavat edelleen seurahistorian ensimmäisiä mitaleita. Vaikka Honka viimeksi tiputti JJK:n ei se Maarianhaminassa samaan pysty. Vahva ykkönen.

Kahden euron panoksella rahaa tippuu kolmisen sataa, jos kaikki kohteet menevät kohdalleen - ja mikseivät menisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti