Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

perjantai 14. syyskuuta 2012

Järppä veikkaa

Taas on ollut niin paljon kiireitä, että ei ole kunnolla ehtinyt tänne laittamaan, millaisia veikkauksia antaisin kotimaisesta Jalkapalloliigasta, mutta nyt mennään taas. Maaottelutauon jälkeen jo eilen pelattiin KuPS-TPS, missä veikkaukseni olisi osunut oikeaan, jos sen olisin muistanut tehdä. Tässä veikkauksia ja perässä tietysti Nordic Betin kertoimet otteluun:

Pe 14.9.

Haka - IFK Mhamn 2 / 3,10 - 3,40 - 2,20
HJK - Jaro 1 / 1,18 - 6,50 - 14,00
VPS - Lahti 1 / 1,90 - 3,45 - 3,90
MyPa - Inter 2 / 3,00 - 3,40 - 2,25

La 15.9.

Honka - JJK 2 / 2,00 - 3,60 - 3,40

- IFK Mariehamnin ote ei ole pahemmin lipsunut ja olen edelleenkin sitä mieltä, että sarjan häntäpään joukkueista Haka on heikoin ja pelannut huonoimpia pelejä. IFK janoaa mitalia, eikä anna Hakan yllättää.

- HJK ja Jaron kohtaamisessa ei ole mikään epäselvää.

- VPS on kotonaan tunnetun paha joukkue ja pienellä onnella vaasalaiset voivat vielä nousta kärkikahinoihin, mutta se edellyttää voittoa, jonka se tästä syystä myös ottaa.

- MyPa joutuu Interiä vastaan ilman maalitykkiään Pekka Sihvolaa, joka on pelikiellossa. Maalintekijää siis ei ole, mutta sitä vastoin Interillä niitä on, joten varma kakkonen.

- Vaikka Hongalla on selvästi pienempi kerroin, veikkaisin espoolaisten menetettyä mitalimahdollisuutensa JJK:n olevan nälkäisempi ja siksi kakkonen.

Tällaisia tällä kertaa. Maanantaina pelataan taas, joten lisää on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti