Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

maanantai 11. helmikuuta 2013

Ei mennyt ihan putkeen Viking Line

Olin viikonloppuna Viking Linen Ms Isabellalla juhlimassa velipojan synttäreitä ja vaikka reissu oli onnistunut, hauska ja mukava, niin pieni paha maku kuitenkin siitä jäi. Syyn paljastaa aika hyvin tuossa alla oleva kuva.


Kaikki matkaan liittyvä oli tilattu Ms Amorellalle, jolle siis luulimme menevämme. Satamaan tultaessa  kaijassa ei kuitenkaan ollut Amorella vaan Isabella. Ja sitten laivalla eteen tulikin karu totuus. Niinkuin tuosta kuvasta näkyy, ei laivalla oikein ollut tavaraa myytäväksi. Olin jo etukäteen nautiskellut ajatuksella, että saan päivän aikana maistaa muutaman hyvän oluen. Esim. Sierra Nevada Pale Alea. Onneksi kävimme velipojan kanssa melkolailla lähdön jälkeen pubissa yhdet sellaiset maistamassa, sillä palattuamme sinne pienen ajan kuluttua, oli erikoisoluiden kaappi jo lähes tyhjä ja kaikki Sierra Nevadat juotu.

Sama oli edessä myös Tax Freessä. Olen käyttänyt jo muutaman vuoden ajan erästä määrättyä deodoranttia, jonka olen aina ostanut joko Viikkarin laivalta tai Arlandan lentokentältä. Ja koska se loppui minulta muutama viikko ennen reissua, olin ajatellut ostaa sitä tältä matkalta. No arvaatte tietysti, miten kävi. Aivan:  loppuunmyyty. Henkilökunta kyllä ystävällisesti kysyi, että olenko Picnic -risteilyllä, sillä Gracelta tuotetta löytyy kyllä. En ollut, joten sinne jäi deodorantti saamatta.

En ollut etukäteen suunnitellut ostavani Tax Freestä olutta tai vastaavaa, koska sitä saa maistakin ja itse asiassa maissa on parempia oluita. Kaksi 4cl Saint Brendinia toki ostin, mutta siihen ne jäivät, kun ei edes sitä deodoranttia ollut ja muutkin hyllyt aika tyhjiä.

Viking Linen etukäteistiedottaminen asiakkaille oli jäänyt kokonaan huomaamatta ja laivalla oli muitakin pettyneitä matkaajia, jotka eivät saaneet ihan sitä mitä halusivat. Tuttu baarimestari tosin kertoi, että näin ei pitänyt käydä, sillä Amorellan piti olla käytössä tuolla risteilyllä, mutta sen telakkareissu oli venähtänyt hieman pitkäksi ja tästä syystä puolityhjä Isabella korvasi sitä. Kuinka tyhjä se laiva mahtoikaan olla sunnuntaina, kun se lähti viimeiselle matkalleen Turusta Tukholmaan? Lienee sielläkin ollut muutama pettynyt matkaaja.

Eipä silti, kuten jo alussa mainitsin, reissu oli onnistunut, hauska ja mukava. Eikä tämä millään tavalla vaikuta siihen, ettenkö edelleenkin matkusta tuota väliä nimenomaan Viikkarin laivoilla. Tottakai, sillä sattuuhan noita, mutta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti