Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Amsterdam odottaa jo illan ottelua

Meikäläinen on taas perinteisessä syksyisellä Champions liigan reissullaan ja tänä syksynä matka osui tänne Amsterdamiin. Itse asiassa olemme kaverin kanssa jo useaan otteeseen puhuneet, että olisi hienoa, jos saisimme ajoitettua reissumme juuri Ajaxin otteluun. Tällä kertaa se sitten onnistui.

Ja kuinka ollakaan, samaan yhteyteen onnistui myös Niklas Moisanderin haastatteleminen. Eilisen juttutuokion jäjestäminen ei sitten ollutkaan ihan yksinkertaista. Alunperin olimme sopimassa Nikken kanssa haastattelua keskenämme, mutta sitten kävikin niin, että jouduin hakemaan haastattelulupaa seuralta. Alkmaarissa Nikke olisi saanut sopia haastattelun suoraan, mutta suurseura Ajaxissa systeemi on toinen. Lukuisia sähköposteja läheteltiin ja erinäisten mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen hommat kuitenkin loksahtivat paikalleen ja tapasimme eilen haastattelun merkeissä.


Kaiken kaikkiaan kyseessä oli mukava juttutuokio ja niinkuin kuvasta näkyy. Juttua kuuluu mm. radiossa, mutta kyllä printtimediassakin ensi viikolla tarinaa on.

Tänään illalla on siis luvassa Ajaxin ja Real Madridin peli. Ajaxille tappio olisi aika pitkälti jatkomahdollisuuksien menettäminen, joten kohtalaisen tärkeästä pelistä on kyse. Moisander korosti, että Ajaxin on pystyttävä pitämään pelisuunnitelmastaan kiinni ja pelaajien tulee olla kärsivällisiä. Samalla myös pitää välttää maailmantähtien nopeat (mm. Ronaldon) ylösjuoksut. Vaikea peli tulee olemaan, mutta henkilökohtaisesti toivon, että Amsterdam Arenalla kotijoukkue yltää voittoon.

Ai niin, vielä tuohon haastatteluprosessiin. Jostakin kumman syystä akkreditointini otteluun on tällä hetkellä nimellä Joscha Lienen and colleague ja tuollaista nimeä minun pressikortissani ei kyllä lue. Katsotaan nyt, pääsenkö sittenkään sisälle. Toisaalta, ei hätää, varasuunnitelma on olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti