Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

maanantai 13. toukokuuta 2013

Kohti illan paikallista vääntöä

Tänään on vuorossa yksi turkulaisen jalkapallon juhlapäivien juhlapäivä. Suomalaisen jalkapallon pääkaupungissa kun pelataa kauden ensimmäinen derby. Tällä kertaa TPS:n isännöimänä. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä löytää tiensä Kupittaalle tänä iltana.

Lähtöasetelmat otteluun ovat mielenkiintoiset, niinkuin aina näissä paikallisissa kohtaamisissa. Kauden ennakkoveikkailut ovat heti kauden alussa heittäneet vahvasti häränpyllyä, isllä TPS on aloittanut kauden odotettua huonommin ja Inter taas päinvastoin huomattavasti paremmin. Toisaalta näillä seikoilla ei varmastikaan ole kovinkaan suurta merkitystä siinä vaiheessa, kun Dennis Antamo puhaltaa pilliinsä ottelun alkamisen merkiksi.

TPS:lla on allaan murskaava 1-4 -tappio Kuopion tuliaisina ja Interillä puolestaan hieno 2-0 -voitto FC Lahtea vastaan kotikentältä. Inter lähtee tänään varmasti karistamaan sitä pientä kuuluisaa apinaa selästään, sillä se on viimeksi voittanut paikallisväännön 14. toukokuuta 2009. TPS pelasi tuollaoin jaksoa, missä se hävisi peräti neljä kohtaamista tekemättä maaliakaan ja Inter puolestaan latoi noissa otteluissa 10 maalia Tepsin verkkoon.

En lähde tässä sen enempää arvioimaan, mitä joukkueiden pitää tehdä, millaisella taktiikalla piää pelata tai mintkä ovat ne pelaajat, jotka ovat ratkaisevassa roolissa jne. vaan kerronpa vaan, että Nordic Bet antaa illan ottelusta kertoimina TPS:n voitosta 2,45, tasapelistä 3,30 ja Interin voitosta 2,75. Kaikesta huolimatta siis ainakin näillä kertoimilla mennään hieman TPS-painotteisesti. Katsotaan nyt miten käy. Sen verran uskallan kuitenkin sanoa, että tänään en tasapeliin usko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti