Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Joko JJK:n voittotili aukeaa ja kiusaako IFK edelleen Tepsiä?

Kotimaisessa Jalkapalloliigassa pelataan taas tänään mielenkiintoinen kierros. Seuraavassa illan kertoimet Nordic Betillä, oma veikkaukseni ja pikku perustelut/pohdinnat kohteista.

Honka - Lahti 1,90 - 3,40 - 4,00
JJK - HJK 4,75 - 3,75 - 1,68
KuPS - Inter 2,40 - 3,30 - 2,85
RoPS - MyPa 2,70 - 3,30 - 2,50
VPS - Jaro 2,10 - 3,20 - 3,55
TPS - IFK 1,70 - 3,60 - 4,90

- Honka on saanut huonon alkunsa jälkeen peli rullaamaan ja maaleja syntyy. Lahti puolestaan tarvitsee kipeästi pisteitä. lahtelaisten hieno nousi 2-2 -tasapeliin Maarianhaminassa sunnuntaina oli joukkueelle tärkeää, mutta kun Honka on siinä vireessä missä se tällä hetkellä on, ei oikeastaan tähän kohteeseen ole muuta vaihtoehtoa kuin Ykkönen.

- JJK hakee edelleen kauden avausvoittoaan ja HJK palasi edelliskierroksella kahden tappiollisen kotiottelun jälkeen jälleen voittojen tielle. HJK ei ole kauden peleissään vakuuttanut, vaikka sarjaa johtaakin. JJK ei ole pystynyt vielä tähän mennessä kotonaan Klubia voittamaan ja nykytilanteessa JJK:n voittoon tuskin kukaan uskoo, joten tämä kohde menee varmalla Kakkosella.

- KuPSin ja Interin keskinäiset ottelu ovat viime vuosina menneet erikoisella tavalla, sillä esimerkiksi viime kaudella Inter voitti Kuopiossa 6-0, mutta hävisi kotonaan 1-4. Tälläkin kertaa kaikki on mahdollista ja tämän kohteen ennustaminen on vaikeaa. Laitetaan veljellisesti Risti.

- MyPa on edennyt liigassa jälleen kerran vakuuttavalla tavalla ja RoPSin peli puolestaan ailehtelee - ainakin tuloksellisesti - laidasta laitaan. RoPS on kuitenkin ollut kotonaan vahva ja voittanut mm. kolme viimeistä kotiotteluaan päästämättä maaliakaan. Ja kun RoPSilla näyttää vielä olevan korkeampi kerroin, on tähän kohteeseen mukava laittaa Ykkönen.

- Vaasan paikalliskamppailussa tullaan varmasti näkemään jälleen tasainen kamppailu. Jaro osoitti sunnuntain kotiottelussaan Tepsiä vastaan, että kun se saa pelinsä kulkemaan, se on vaarallinen vastustaja. Vepsulla on puolestaan alla selvä 0-3 -tappio edelliseltä vierasreissultaan MyPan vieraana, joten tässä ottelussa on kaikki elementit tasapelille, joten Risti.

- IFK Mariehamn oli muutaman vuoden ajan TPS:lle varma pistesampo, mutta viime vuosina tilanne on muuttunut. Viime kaudella saarelaiset veivät joukkueiden kolmesta kohtaamisesta pisteet 7-1 ja kuukausi sitten IFK pudotti TPS:n Suomen cupista. TPS:lle ei siis ole luvassa helppoa iltaa, eikä Petteri Forsellin puuttumisella IFK:n kokoonpanosta näytä sittenkään olevan niin suurta vaikutusta kuin epäiltiin. IFK:n kerroin myös houkuttelee, mutta "Tepsin miehenä" on pakko uskoa omiin ja tällä kertaa kaikki pisteet jäävät Turkuun, joten varmaakin varmempi Ykkönen.

Rivini on siis 1 - 2 -X - 1 - X - 2 ja jos löisin nämä kaikki kohteet kiinni, niin kertoimeksi tulisi 154,72. Edelliskerralla taisi veikkauksetani mennä puolet oikein. Ans kattoo miten nyt käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti