Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

torstai 23. toukokuuta 2013

Jalkapallovinkkejä

Kotimaisessa Jalkapalloliigassa on taas tänään luvassa mielenkiintoisia otteluita. On taas aika rakentaa jonkinlainen rivi käyttäen tietysti Nordic Betin kertoimia:

RoPS - Inter 2,55 - 3,30 - 2,65
HJK - VPS 1,36 - 4,40 - 9,00
JJK - KuPS 2,50 - 3,30 - 2,70
Honka - IFK 2,10 - 3,40 - 3,30
Lahti - Jaro 2,50 - 3,30 - 3,55

- RoPS sai maanaantaina cupin ottelussa tärkeän vierasvoiton, kun se kukisti Suomen Cupin ottelussa FC Jazzin 3-0. Liigassa sillä ei ole edelleenkään yhtään vierasvoittoa, mutta uskon, että tämän voiton myötä RoPSin pelaajien itseluottamus nousi jälleen pari pykälää. Inter puolestaan saa sairastuvalta apuja riveihinsä ja näistä syistä, vaikka sen pelin onkin ollut viime aikoina kohtalaisen sekaisin, laitan tähän kohteeseen ristin.

- HJK kärsi perjantaina ensimmäisen kotitappionsa lähes 3 vuoteen ja se ei anna sen missään tapauksesssa toistua ja tästä syystä tähän varma ykkönen.

- JJK:lla alkaa pikku hiljaa olemaan kriisi päällä, sillä kuuden ottelun jälkeen sen pistesaldo on vain vaivaiset kaksi pistettä. KuPS puolestaan sai voittoputken päälle TPS-voitostaan ja se jatkaa samalla linjalla, joten tähän kakkonen.

- IFK Mariehamn kukisti maanantaina cupin ottelussa Hongan, mutta sai eilen melkoista jobipostia Petteri Forsselin loukkaantumisen myötä. Toinen matka Espooseen ei enää tuo toivottua tulosta, sillä kun IFK:lta puuttuu sen tärkein syömähammas, saattaa sillä olla melkoinen vaikutus joukkueen esitykseen. Varma ykkönen.

- Lahden ja Jaron kohtaaminen on mielestäni ympäripyöreä ottelu. Jaro on kuitenkin kauden aikana osoittanut, että se on parempi joukkue, mitä sarjasijoitus osoittaa ja se osaa myös voittaa vieraskentällä. Siitä osoituksena taannoinen 2-0 -voitto MyPasta Kouvolassa. Myös kerroin houkuttaa, joten tähän kakkonen.

Riviksi tulee siis X- 1 - 2 - 1 - 2 ja kertoimeksi tuolloin 90,34.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti