Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kohta se alkaa

Kotimainen jalkapallokausi starttaa liigajalkapallon osalta täyteen vauhtiin huomenna. Tätä päivää on taas saanut odottaa lokakuusta asti ja vihdoin tämäkin odotus palkitaa. Toivottavasti kaudesta tulee jälleen mielenkiintoinen ja jännittävä. Toivottavaa myös olisi, että HJK:n valtakausi saataisiin katkaistua.

Turkulaisittain odotan mielenkiintoista kautta, sillä sekä TPS että Inter taistelevat varmasti tälläkin kaudella mitaleista, enkä pitäisi mitenkään mahdottomana, vaikka jompi kumpi saisi kannatella Suomen mestarina samaa poika-patsasta, mitä minäkin sain kannatella vuonna 1996 Suomen mestarina. Kaikki edellytykset nimittäin ovat kummallakin joukkueella olemassa menestystä ajatellen.

Sen suuremmitta analyyseitta veikattakoon nyt tässä, että sarjan kärkikolmikko tulee tänä vuonna olemaan TPS, HJK, Inter ja ehkäpä vielä tuossa järjestyksessä. Vahvoja haastajia ovat ainakin Honka ja vahvistunut VPS. Mukaan voisi vielä laskea IFK Mariehamnin, sillä onhan joukkueella tänä kesänä myös paraislaista osaamista, kun Stefan Strömborg toimii joukkueen kakkosvalmentajana. Ja samalla voin tunnustaa salaa fanittavani maarianhaminalaisia.

Putoajaksi veikkaisin tässä vaiheessa MyPaa, mutta kuten sanottua, kaikki on mahdollista.

Ja muistakaa käydä paikan päällä otteluista seuraamassa ja jos ette paikalle pääse, niin kuunnelkaa nyt ainakin Tepsin vierasotteluiden selostuksia Auran Aaalloilta.

Tässä vielä Nordic Betin mestaruuskertoimet:

HJK
FC Inter
TPS
FC Honka
JJK
KuPS
IFK Mariehamn
VPS
FC Haka
FF Jaro
FC Lahti
MyPa

2 kommenttia:

  1. Mestarin osalta veikkausvinkit tulikin jo, mutta löytysikö vielä inside tietoa kuka pokkaa maalikuninkaan tittelin tänä vuonna?

    VastaaPoista
  2. En lähde maalikuningasta veikkaamaan, mutta eiköhän tuo Klubin Pohjanpalo ole vahvoilla, jos vaan pelaa koko kauden Suomessa. Komea ennätys, kolmessa minuutissa kolme maalia!

    VastaaPoista