Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

lauantai 23. elokuuta 2014

Elämässä sattuu ja tapahtuu: Slash, Turo, Rainbow Bar & Grill ja minä

Radio Cityllä soi hetki sitten Guns N' Rosesin biisi ja siitä tuli mieleen vuosia sitten sattunut tapahtuma, johon liittyy bändin kitaristi Slash, kaverini Turo, Rainbow Bar & Grill Los Angelesissa ja minä. Ajattelin rustata tapahtuman tähän blogiin.

Olimme Turon kanssa kruisailemassa Los Angelesissa vuonna kissa ja papu ja päätimme eräänä iltana mennä poikkeamaan Rainbow Bar & Grillissä, jonka mainoslauseessa oli myös teksti "where the stars hang out." Päätimme mennä siis katsomaan keitä siellä oikein sitten hengaili. Kaikki meni hyvin siihen asti, kun pääsimme baarin ovesta sisälle. Tai oikeastaan emme päässeetkään, sillä juuri siinä kynnyksellä Turo pysähtyi ja törmäsin suoraan miehen selkään. Siinä sitten totesin, että mikä nyt, mennään nyt sinne sisälle. Turo ei saanut sanaa suustaan, änkytti vaan tu-tu-tu-tu-tuolla on Slash eli sen verran sain selvää, että yksi sanoista oli Slash. Joo joo siis Slash mutta mennään nyt sisälle, totesin siihen minä. Turo ei antanut periksi vaan jatkoi änkyttämistään ja loppujen lopuksi sai siinä sitten sanansa selvään järjestykseen ja sanoi: Tuolla istuu Slash! Aha selvä, siis Slash, kuka se on? No Guns N' Rosesin kitaristi. Okei, selvä, mutta mennään nyt tuonne sisälle, mulla on jano.

Selvyyden vuoksi nyt tässä välissä kerrottakoon, että minulla ei silloin ollut aavistustakaan siitä, kuka tämä Slash oikein on, enkä ollut edes koskaan kuullutkaan sellaisesta bändistä kuin Guns N' Roses. Arvannette varmaan, että Turo oli kuullut.

No, pääsimme siitä kuitenkin sisälle ja menimme baarin puolelle tilaamaan oluet, mutta Slashin näkeminen oli saanut Turon sen verran sekaisin, että mies ei oikein tiennyt mitä tehdä. Lähti siitä sitten yhtäkkiä kierrokselle salin puolelle, missä siis tämä Slash istui (oli muuten upean näköisiä naisia siinä samassa pöydässä) ja tämän kierroksensa hän toisti muutamaan otteeseen. Pohti siinä sitten aina kierrostensa välissä, että kehtaisikohan sitä pyytää mieheltä nimmaria? Ei muuten koskaan kehdannut, vaikka kehoitinkin näin tekemään. Se nimmari olisi voinut myöhäisemmässä elämässä olla iso aarre. En koskaan laskenut, mintako niitä kierroksia oli, mutta paljon niitä joka tapauksessa oli!

En enää muista, joiko Turo edes sitä oluttaan, mutta Slash sekoitti meidän osaltamme sen illan. Myöhemmin opin minäkin tietämään kuka kyseinen herra on ja bändikin tuli tutuksi. Naurattanut tämä tapahtuma on kuitenkin jo reilut 25 vuotta.

Ja loppuun vielä, että tämä ei ollut ainoa ilta, kun vierailimme kyseisessä baarissa. Tuli siellä muitakin tuttuja naamoja nähtyä: rockmuusikkoja, filmitähtiä, pornotähtiä (se Burt Raynoldsin näköinen) ja tietysti tähtien kanssa hengailevia naisia, joista muuten suurin osa oli kohtalaisen rintavarustuksen omaavia blondeja. Onneksi minä olen aina tykännyt tummista naisista.

Elämässä sattuu ja tapahtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti