Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

torstai 14. maaliskuuta 2013

Jyrääkö LP Viesti entiseen malliin?

Turun Palloseuran SM-liigajoukkueen jääkiekkokauden päätyttyä tiistaina tappioon Porin Ässille, minulle siunaantui hieno mahdollisuus päästä seuraamaan Naisten lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelejä. Muutaman yhteistyökumppanin mahdollistamana selostan kaikki LP Viestin pudotuspelit Auran Aaltojen Salon taajuudelle 93,5 sekä Aaltojen nettiradiossa.

Eilen tehtiin ensimmäinen retki Saloon Viestin ja Oriveden Ponnistuksen välieräsarjan avaukseen ja kommentaattoriksi ja taustatueksi otin mukaan Raision Loimun toiminnanjohtaja Jani Niemisen, joka olikin oiva apu ensimmäisessä lentopalloselostuksessani noin 15 vuoteen. Ihan tarkkaan en muista, koska se edellinen oli, mutta kanava oli silloin Paikallis-TV Karhukanava ja kotijoukkueena Euran Raiku, jonka kanssa pääsin selostamaan ihan mestaruuteen asti. Eilinen oli siis ensimmäinen radioon selostamani lentopallo-ottelu. Hieman alussa haettiin tuntumaa, mutta eiköhän se loppua kohden alkanut kuulostamaan ihan ok selostukselta - toivottavasti. Lauantaina Orivedellä tunnistan sitten jo pelaajatkin hieman paremmin.

Eilisessä ottelussa voittajasta ei oikeastaan ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Viesti löi heti alkajaisiksi Anna Laschin syöttövuorolla tiskiin lukemat 5-0 ja oriveteläisten yllätysmahdollisuus oli viety ja samalla taisi  Salohallissa jo niskat kääntyä alaspäin. OrPon etsikkoaika oli toisessa erässä, missä se pystyi pitämään lukemat tasaisina lukemiin 14-14 asti, mutta sen jälkeen Viesti meni menojaan.

  Tällaiset olivat näkymät selostamosta 45 minuuttia ennen pelin alkua

Lauantain peliä ajatellen lieneekin OrPon kannalta tärkeää, että Anu Ennok ja Tatsiana Lapukhina suorittavat selkeän tason noston, sillä muussa tapauksessa Viesti jyrää ja menee menojaan. Varsinkin oriveteläisten vastaanotossa on toivomisen varaa, vaikka se taisikin tilastojen mukaan näyttää paremmalta, mitä se todellisuudessa oli. Mikäli LP Viesti ottaa lauantaina toisen voiton ja samalla jo kolmannenkymmenennen peräkkäisen voittonsa OrPosta, lienee tämä ottelusarja taputeltu ja loput ottelut Viesti vain pelaa pois alta matkalla kohti finaalia, missä vastaan tulee joko LP Kangasala tai HPK. Tämän otteluparin voittajaa en lähde veikkaamaan.

Lauantaina siis pelataan Orivedellä ja ottelu alkaa kello 17.00. Sunnuntaina ollaan taas Salossa samalla kellonlyömällä ja neljäs ottelu pelataan taas Orivedellä ensi keskiviikkona kello 18.30. Jos lisäpelejä tarvitaan , niin ensi viikon perjantaina pelataan taas Salossa, sunnuntaina Orivedellä ja vielä tiistaina 26.3 Salossa. Näin pitkälle tuskin kuitenkaan mennään. Finaalit alkavatkin sitten perjantaina 29.3.

Ja muuten ne yhteistyökumppanit ovat Maskun Kattopinnoite, Finnfoam, Music Bar Zet, Ravintola Käenpesä, Rakennus Järvi ja Kisakallion Urheiluopisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti