Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

perjantai 24. helmikuuta 2017

Voi voi sinua Radio Auran Aallot

Radio Auran Aallot, siis se kanava, missä minäkin olin mukana vajaat 12 vuotta, twiittasi perjantaina Twitter-tilillään seuraavasti:


Itse en kanavaa Twitterissä seuraa, enkä myöskään kuuntele, mutta ystäväni informoi minua tästä twiitistä ja se sai minut lähes raivon partaalle! Tuo twiitti on kyllä totaalisesti alta lipan ja kertoo tavallaan kanavan nykyisestä tasosta ja varsinkin twiittaajan ajatusmaailmasta ja asiantuntemattomuudesta! Tosin kanavalla taidettiin jo muutenkin kauan sitten unohtaa puolueettomana tiedotusvälineenä toimiminen. Silloin kun tuo tapahtui olin vielä itsekin siellä taistelemassa Juha Kortelaisen kanssa tuulimyllyjä vastaan. No, meistä kumpikaan ei siellä enää ole.

Ensinnäkin vertaus Lahden MM-kisojen suurimman vitsin ja kuningaslajin välillä on täysin asiaton! En hyvälläkään tahdolla löydä syytä, miten nämä kaksi asiaa kuuluisivat samaan vertailuun.

Vastasin twiittiin seuraavasti:


Ja kuinka ollakaan, Auran Aaltojen twiittivirrassa kyseinen twiittini ei näy, koska näyttää siltä, että twiittaaja ei arvostelua kestä. Muita kommentteja siellä näkyy kylläkin. Tämäkin kertoo paljon! Vastasivat kyllä, mutta nhätävästi vain minulle näkyväksi:



Totta on, että menestys on ohittanut suomalaisen jalkapallon, mutta "puolueettoman tiedotusvälineen" ei pitäisi tuollaista omalla twiittisivullaan julkaista. Niin ja mitähän tästä tykkää Auran Aaltojen jalkapalloyhteistyökumppani TPS? Minä ainakin irtisanoisin yhteistyön tuollaisen jälkeen välittömästi! Häpeän aikaisemmin niin hyvän radiokanavan puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti