Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

torstai 11. kesäkuuta 2015

Anzu teki cd:n

Ystäväni Anzu - Rauman mukavin mies muuten - julkaisi levyn. Pöytälaatikkorunoista ja -sävellyksistä koostuva 12 kappaleen tuotos kantaa nimeä Nimetön. Levy julkaistiin eilen ja levynjulkistuskeikka oli illalla Raumalla Domino Nightclubilla.



En lähde levyä sen enempää arvostelemaan, koska en ole enää moneen vuoteen tienannut leipääni musiikkikriitikkona ja ystävän levyn arvosteleminen on aina vähän kinkkinen juttu. Sen verran sanon kuitenkin, että levyllä on mielenkiintoinen kattaus Anzun sävellyksiä ja sanoituksia. Kokonaisuutena cd on leppoisan mukavaa kuultavaa, vaikkakin siitä hieman paistaa läpi tuollainen lievä kellaribändimaisuus, mutta toisaalta juuri se tekee ehkä levystä sympaattisen ja mukavan kuunneltavan. Ja periaatteessa eräänlaisesta pöytälaatikkokellaribändistähän tässä on kyse? Korjaa Anzu, jos olen väärässä. Jos nyt jotain miinusta pitää antaa, niin Anzun laulu ei ehkä ole levyn parasta antia, mutta siihenkin tottuu matkan varrella.



Ja tämä kaikki vasta yhden kuuntelukerran jälkeen. Tosin minulla oli ilo ja kunnia saada kuultavakseni jo ennakkoon tuotoksesta muutama raakaversio. Jos nyt kuitenkin leppoisaa (raumalaista) kesämusaa haluatte, niin etsikääpä käsiinne. CD:tä on kaupan Raumalla ainakin Prismassa, Vanhan Rauman Kirjakaupassa ja Marva Median Asiakaspalvelussa. Voin minäkin ehkä välittää (?), jos ette muualta löydä.

Ja Anzu on muuten myöhemmin kesällä tulossa käymään Paraisilla, kun kerran hävisi erään vedon. Tiedä häntä vaikka ottaisi kitaran mukaan ja laulaa lurittaisi muutaman kappaleen (Nyt se suuttuu) vaikkapa Vierasvenesatamassa. Tiedä häntä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti