Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

perjantai 24. lokakuuta 2014

Vedonlyönnillä voittaa - vai voittaako?

Olen tämän kauden aikana lyönyt 2 euroa vetoa Gutsilla jokaisesta TPS:n ja Interin jalkapalloliigan ottelusta turkulaisjoukkueen voitolla. Ennen huomenna lauantaina pelattavia otteluita tilanne on sellainen, että olen TPS:n otteluiden kohdalla voitolla 1,38 euroa ja Interin kohdalla miinuksella 21,14 euroa. TPS:n kohdalla tulos perustuu siihen, että ne muutamat voitot ovat tulleet aika hyvällä kertoimella. Jos TPS huomenna yllätten Maarianhaminassa voittaa, saldo tulee olemaan plusmerkkinen. Jos siis tuolla tavalla haluaa plussan puolelle päästä, niin täytyy veikata voittavaa joukkuetta tai sitten, niinkuin TPS:n tapauksessa, isolla kertoimella yllätysvoittoja ottavaa joukkuetta, joka tosin sekään en taida sittenkään plussalle viedä.


Ja nyt kun kausi jalkapallossa päättyy, aloitan saman TPS-jääkiekon kanssa tämän illan HPK-ottelusta alkaen. Jos olisin alkukaudsta lähtien aloittanut, niin olisin todennäköisesti mukavasti plussalla, mutta en halunnut sekottaa kahta kautta päällekkäin. Toivottavasti TPS:n kotiotteluiden saldo jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti, niin saldosta saattaa tulla hyvä, varsinkin kun vierasotteluista ei oikein voittoja näytä tulevan.

Tämän illan TPS-HPK -ottelussa Gutsin kertoimet muuten ovat 1,85 - 4,20 - 3,45.

Vedonlyönnillä siis voittaa - tai sitten ei, mutta ainakin se tuo pikkuista lisäjännitystä peleihin ja onhan niitä kavereita, jotka suurin piirtein elävät lyömällä vetoa. Minä en siihen pystyisi. Sen verran metsään tuntuu vedot aina silloin tällöin menevän, vaikka onhan sitä joskus ihan mukavia voittosummiakin tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti