Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

maanantai 13. lokakuuta 2014

Raumalla soi blues

Niinkuin otsikko yllä kertoo, Raumalla soi blues! Ja se soi tulevana perjantaina, kun Unajan Tapiolassa esiintyy legendaarinen harpisti Billy Branch. Kyseessä on promoottori Kai Engrenin ja Rauman Elävän Musiikin Yhdistyksen yhteistyössä starttaama The Juke Joint Night, jonka ensimmäisestä illasta on siis kyse.

Unajassa Branch esiintyy suomalaismuusikoiden säestämänä. Parhaiten hänet tunnetaan Willie Dixonin pitkäaikaisena harpistina ja sessiomuusikkona. Branch on soittanut mm. sellaisten suurten nimien kanssa kuin Koko Taylor, Johnny Winter, Lonnie Brooks ja Taj Mahal. Siis ei mikään ihan turha muusikko.


Branch ei vieraile Suomessa ensimmäistä kertaa, sillä kesäkuussa hän oli mukana Helsingin Kulttuuritalolla yhtenä Chicago Blues - A living History -kiertueen maineikkaista esiintyjistä. Unajan keikan siemen kylvettiin tuolloin tuon keikan yhteydessä ja tulevana perjantaina mies siis esiintyy Unajassa.

Tilaisuus lienee tällä hetkellä on lähes loppuunmyyty ellei sitten jo kokonaan loppuunmyyty, mutta jos nyt kiinnostuksesi heräsi, niin Rauman Casablancasta kannattaa niitä vielä tiedustella. Lippujen hinta oli muistaakseni 25 euroa. Ovat Unajassa aukeavat kello 20.00 ja tuntia myöhemmin lavalle astelee The Bluesters ja noin kello 22.30 itse Branch.

Tässä hieman esimakua siitä, mita luvassa on:


Eikä tässä vielä kaikki, sillä huhtikuussa The Juke Joint Night tarjoa tätä:


Raumalla siis soi blues Rauma Blues -tapahtuman ulkopuolellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti