Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

torstai 8. elokuuta 2013

Olen Ykkösiä taas liikenteessä

Taas on se aika vuodesta, jolloin autoilijoiden olisi ehdottomasti kiinnitettävä huomiota omaan ajotapaansa, sillä koulujen alkaessa liikkeellä on taas uusia ekaluokkalaisia, jotka vasta opettelevat liikenteessä liikkumista. Eritoten suojateiden läheisyydessä on tarpeen noudattaa tätä erityistä huomiota, sillä ekaluokkalainen ei vielä pysty hahmottamaan liikennettä sillä tavalla kuin kokeneempi liikkuja.

Auran Aalloilla on myös tuttuun tapaan käynnissä Olen Ykkönen lasten liikenneturvallisuuskampanja ja nyt kun täällä Varsinais-Suomessa autolla liikut, niin huomioi ehdottomasti nämä siellä ensi viikosta lähtien olevat keltalippalakkiset liikkujat.


Erityisesti haluaisin antaa huomautuksen niille autoilijoille, jotka eivät osaa laittaa sitä vilkkua päälle ajoissa. Valitettavasti näitä autoilijoita Suomessa on aivan liian paljon!

Liikutaan siis varovasti siellä liikenteessä ja otetaan ehdottomasti myös muut tielläliikkujat huomioon. Eikä nyt ainoastaan koulujen alkaessa vaan aina, kun liikenteeseen lähdetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti