Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Maailman parasta suomalaista taas tarjolla

Maailman parhaassa suomalaisessa jalkapalloliigassa pelataan taas tänään kolme ottelua, joista yksi on tämä:


TPS:n ja VPS:n kohtaamiset ovat perinteisesti olleet tasaisia vääntöjä ja vaikka TPS tuskaileekin tällä hetkellä melkoisten kokoonpanovaikeuksien kanssa, uskon, että illasta tulee jälleen mielenkiintoinen. Viime kaudella TPS vei kaikki kolme joukkueiden kohtaamista, mutta tällä kaudella VPS on niskan päällä huhtikuisella voitollaan ja kesäkuisella tasapelillä. Valitettavasti nykytilanteessa on pakko sanoa, että vaasalaisten voitto on ehkä lähempänä kuin turkulaisten, mutta toivossa on tietysti hyvä elää ja kotikenttäetu saattaa olla riittävä tai sitten ei. Nordic Bet antaa otteluun kertoimiksi 2,10 - 3,30 - 3,40. Luotetaan kuitenkin Tepsiin ja laitetaan tähän ykkönen.

Helsingin otteluun HJK - Honka kohdistuu varmasti illan suurin mielenkiinto, ei pelkästään sen vuoksi, että pääkaupunkiseudun otteluita seurataan mediassa epätasapuolisesti aina eniten, vaan myös siksi, että ottelu saattaa olla jopa mestaruustaistoa ajatellen ratkaiseva. Myös ensimmäistä kertaa suomalaisen jalkapallon yhteydessä ottelu on  loppuunmyyty. Pelillisesti uskon vahvasti Honkaan. HJK:n peli on edelleen kuraa ja Honka näytti viime sunnuntaina TPS:aa vastaan, että siltä löytyy tarpeelliset keinot ottelun  voittamiseen, vaikka senkin peli paikka paikoin oli aika tylsää katsottavaa. Nordic Betin kertoimilla 1,90 - 3,40 - 3,90 uskallan tarjota kakkosta.

Ja illan kolmannessa ottelussa kohtaavat MyPa ja Inter. Kesäkuussa Turussa joukkueet päätyivät 0 - 0 -tasapeliin ja huhtikuussa Kouvolassa MyPa oli parempi luvuin 1-0, joten odotettavissa lienee myös tasainen ottelu. Inter vahvisti rivejään viikolla ja toivottavasti se sen kautta myös parantaa peliään. Tähän NB tarjoaa kertoimiksi 1,90 - 3,40 - 4,00 ja tilanteen huomioiden kallistun tasapeliin.

Eli näillä veikkauksilla kertoimeksi tulee hieno 27,85. Ihan kokeilemisen arvoinen rivi.

1 kommentti:

  1. nyt vois bloginpitäjä unohtaa hetkeks noi kertoimet ja ottaa tarkasteluun koko turkulaisen jalkapallon, tai edes turkulaisen rapapallon! Onko jotain tehtävissä? Jos on, niin onko Rapan kanssa? Pitääkö edes tehdä jotain? Kaunako tämä tuska saa jatkua, ennen kuin Reini puuttuu asioiden kulkuun? Kuinka kauan luulet yleisön jaksavan katsoa tuota?

    VastaaPoista