Kirjoituksia kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Pääasiassa urheilua, mutta myös joskus ajankohtaisia
asioita, politiikkaa, pohdintaa, haukkuja, kehuja jne. jne. ONNEKSI ON JALKAPALLO!

lauantai 10. marraskuuta 2012

Kommentteja "yläkerrasta" osa 2, Suomi - Tshekki, Karjala-turnaus 9.11.2012

Karjala-turnauksen toinen päivä oli tapahtumarikas, tosin päivän viimeinen anti eli Suomen ja Tshekin välinen ottelu ei sitä ollut, sillä sen verran huono oli Suomen esitys Tshekkiä vastaan. Jos vielä keskiviikkoa Venäjää vastaan pystyttiin luomaan hyviä maalipaikkoja onnistumatta niissä, niin Tshekki-ottelussa ei syntynyt edes paikkoja. Lienee siis parempi, että jätän kommentoinnin tällä kertaa tähän.

Mainitsin kuitenkin tuossa alussa, että päivä oli tapahtumarikas, joten on ehkä aiheellista hieman valottaa sitä. Päivä nimittäin alkoi Jääkiekkojournalistien ja Turun Kaupungin järjestämällä seminaarilla, missä kuultiin mielenkiintoista asiaa Turun Urheiluakatemian toiminnasta, julkaistiin uusin Legendat-lehti, palkittiin ansioituneita jääkiekkojournalisteja ja kuunneltiin mielenkiintoinen paneelikeskustelu. Kaiken tämän keskellä sali täyttyi hetkeksi muustakin mediasta, kun Jääkiekkoliitto julkisti uuden päävalmentajansa.

Erkka Westerlundin valinta jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajaksi herätti mielipiteitä laidasta laitaan. Osa oli sitä mieltä, että valinta osui kohdalleen ja osa puolestaa oli toista mieltä. Henkilökohtaisesti en lähde asiaa vatvomaan, totean vaan, että aika näyttää oliko tuo valinta oikeaan osunut.

Lyhyestä  virsi kaunis tällä kertaa. Ai niin, toivottavasti Suomen esitys tänään Ruotsia vastaan on huomattavasti parempi kuin eilinen esitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti